x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Pericol pe patru roți: Un șofer băut a lovit alte autoturisme și a fugit de la fața locului

Pericol pe patru roți: Un șofer băut a lovit alte autoturisme și a fugit de la fața locului

de Redacția Jurnalul    |    20 Apr 2024   •   17:40
Pericol pe patru roți: Un șofer băut a lovit alte autoturisme și a fugit de la fața locului

Un șofer de 46 de ani, care consumate băuturi alcoolice, a avariat sâmbătă, în Constanța, alte trei autoturisme, după care a fugit de la locul accidentului. Polițiștii i-au deschis dosar penal.

„La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 03.10, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu s-a produs un accident rutier (tamponare), iar șoferul care ar fi provocat accidentul ar fi părăsit locul faptei, conducând haotic. La scurt timp, polițiștii au depistat în trafic vehiculul respectiv”, anunță IPJ Constanța.

La mașinii a fost găsit un bărbat de 46 de ani.

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În urma accidentului rutier, au fost avariate trei vehicule parcate”, se arată în finalul comunicatului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sofer baut lovire autoturism